Υπηρεσίες

Επιλέξτε τώρα την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε με το διαιτολογικό γραφείο για κάθε ερώτηση σας. 

Λιπομέτρηση

Το διαιτολογικό γραφείο διαθέτει τον πολυσυχνοτικό αναλυτή-λιπομετρητή ΤΑΝΙΤΑ MC780. Πραγματοποιείστε τώρα την  λιπομέτρηση σας και υπολογίστε τον Λιπώδη και τον μυϊκό ιστό, το σπλαχνικό λίπος και την ποσότητα νερού του σώματος.

Μέτρηση μεταβολισμού

Πραγματοποιείστε την μέτρηση του Μεταβολισμού  με το FITMATE της COSMED και μάθετε πως «καίει» ο οργανισμός και ποιο είναι το επίπεδο θερμίδων που χρειάζεται για να διατηρεί το βάρος σταθερό.

Αδυνάτισμα και μείωση λίπους

Απαλλαχτείτε από τα περιττά κιλά, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος και μείωσης λίπους με υγιεινά προγράμματα διατροφής και σύγχρονες μετρήσεις προσαρμοσμένο στα “μέτρα” σας. 

Πρόγραμμα Διατροφής Παθήσεων

Τα εξειδικευμένα προγράμματα Διατροφής Παθήσεων του διαιτολογικού γραφείου, μπορούν να βοηθήσουν το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μαζί την πάθηση και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής.

Πρόγραμμα Διατροφής Αθλητισμού
και εκγύμνασης

Οι αθλητές και οι ασκούμενοι απαιτούν ένα πλήρες και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Με τις δυνατότητες του διαιτολογικού γραφείου, μετράμε το “σώμα του αθλητή” και σχεδιάζουμε την διατροφή που χρειάζεται για τους στόχους του.

Υπηρεσίες Online Diet

Οι υπηρεσίες του διαιτολογικού γραφείου προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις της ιδιαίτερης εποχής που ζούμε και παρέχονται μέσω διαδικτύου ώστε να διατηρηθεί η υγεία, η ευεξία και η γραμμή μας.

video-conference-5162927_1920